Szent László családi nap

Szeptember elsején, 16.00 órától, a Püspöki Palota kertjében rendezik az idei Szent László családi napot.

Közreműködnek a Szigligeti Színház, a Lilliput Társulat, valamint a Nagyvárad Táncegyüttes művészei, a Szent László Római Katolikus Líceum oktatói és diákjai, illetve a Római Katolikus Püspökség munkatársai. Az idei családi nap központi témája teremtett világunk védelmezése lesz, amely által az odalátogató kicsik és nagyok jobban tudatosíthatják az Isten által ránk bízott természeti értékek iránti felelősségüket. Kézműves foglalkozások, interaktív játékok, próbák és jutalmak, egyéb meglepetések várják a gyermekeket.

A Szigligeti Színház Lilliput bábtagozata Mese, mese, mára… címmel, interaktív mesejátékkal ajándékozza meg a jelenlevőket. Aki szereti a magyar népmeséket, maga is mesehőssé válhat három vidám történetben (A kisgömböc, A komédiás disznó, és A sárkány és a kovács), egy mesés családi délutánon.

Készül a táncház is kicsiknek és nagyoknak. Töltsön ön is néhány feledhetetlen percet, a Szigligeti Színház Nagyvárad Táncegyüttesével, akikkel a család minden egyes tagja közösen táncolhat! A jókedv garantált, a talpalávalót a Nagyvárad Táncegyüttes zenekara biztosítja. Táncra fel!

PROGRAM

16.00 Köszöntések: Exc. Böcskei László megyés püspök, Czvikker Katalin, Konrád Katalin igazgatónők
16.15 A Lilliput Társulat interaktív előadása: Mese, mese, mára…
17.00 Szigligeti Színház Nagyvárad Táncegyüttesének interaktív táncháza.
17.30 Kézműves foglalkozások, próbák és jutalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.