Victorie pentru CSM CSU

Victorie pentru CSM CSU


Echipa de baschet CSM CSU Oradea a învins formația Dinamo București în etapa 2 a Ligii Naționale de baschet. Orădenii au început bine meciul, la finalul primului sfert scorul era de 19-12 pentru ei, iar la pauza mare, tabela indica scorul de 42-33. Sfertul al treilea s-a terminat la 67-49, iar la sfârșitul partidei, 90-62. … Continue reading »


Concert simfonic

Concert simfonic


Joi, 19 Octombrie, de la ora 19:00, în sala de concerte „Enescu-Bartók” a Filarmonicii de Stat, va avea loc un concert simfonic. În program: – C. M. v. Weber: Oberon – uvertura – M. Bruch: Concert nr. 1 pentru vioară şi orchestră în sol minor, op. 26 – L. v. Beethoven: Simfonia a V-a în … Continue reading »


Luceafărul a pierdut

Luceafărul a pierdut


Echipa de fotbal Luceafărul Oradea a pierdut în fața formației CS Afumați în etapa 12 a ligii secunde. Primul gol a fost marcat de orădeni, în minutul 15, după un corner reușit de Claudiu Codoban. Răspunsul adversarilor a sosit în minutul 28, când Alin Zaharia a reușit să egaleze. Golul victoriei pentru CS Afumați a … Continue reading »


Trafic restricționat

Trafic restricționat


În vederea racordării rețelelor de canalizare pluvială din zona străzilor Ecaterina Teodoroiu, Ana Ipătescu și zona CFR, în zilele de 14 și 15 Octombrie (Sâmbătă și Duminică), între orele 08:00 și 16:00 traficul rutier va fi restricționat total în zona intersecției străzii Ana Ipătescu și Ecaterina Teodoroiu. Se recomandă traseul alternativ de pe bulevardul Ștefan … Continue reading »


Un milion de stele

Un milion de stele


Asociațiile Caritas Eparhial Oradea și Caritas Catolica Oradea, în parteneriat cu Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte Bihor, organizează în acest an evenimentul „Un milion de stele – Alături de persoanele sărace”, în data de 17 Octombre de la ora 18:00, în Piața Unirii, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eradicarea Sărăciei. Scopul acestei acţiuni este … Continue reading »


Târgul Pălincarilor

Târgul Pălincarilor


În perioada 13-15 Octombrie, în Parcul Bălcescu va avea loc o nouă ediţie a Târgului Pălincarilor. În cadrul evenimentului, zece producători bihoreni vor vinde palincă, vişinată, afinată şi gutuiată, iar pe scenă vor evolua mai multe trupe folclorice și de muzică ușoară. Vineri, de la ora 16:00, va începe grupul „Trei sate, trei surori”, urmat … Continue reading »


Festivalul Familiei

Festivalul Familiei


Sâmbătă, 14 Octombrie, copiii sunt invitaţi la piesa de teatru „Jack şi vrejul de fasole”, care va fi jucată la ERA Park de trupa orădeană de teatru independent Trendart – Comoara cu Poveşti, cu începere la ora 11:00, în Sala de evenimente. Duminică, 15 Octombrie, între orele 11:00 şi 12:30, copiii sunt aşteptaţi la animaţia … Continue reading »


Un nou bloc operator de urologie, la standarde europene

Un nou bloc operator de urologie, la standarde europene


Ieri, 11 Octombrie, a avut loc inaugurarea blocului operator al Secției de Urologie de la Spitalul Clinic Județean Oradea, care după aproape 5 ani de eforturi a fost dotată la cele mai înalte standarde. Blocul operator este format din trei săli de operație ultramoderne, dotate cu aparatură atât pentru operațiile clasice, cât și cu un … Continue reading »