Campanie de donare sânge

Campanie de donare sânge

Mâine, 22 Martie, între orele 07:00 și 08:00, membrii și prietenii Asociației Oradea Civică organizează campania „Salvează o viață”. Astfel, cei care vor să doneze sânge pentru a salva o viață, o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină, de pe strada Louis Pasteur numărul 30. Andrei Marcu

Trecem la ora de vară

Trecem la ora de vară

În noaptea de Sâmbătă spre Duminică (24-25 Martie) ora 3:00 va deveni ora 4:00, cu alte cuvinte vom trece la ora de vară. Acest sistem a fost introdus în România pentru prima dată în 1932, iar până în 1939 ora de vară a funcționat în fiecare an, între prima Duminică din Aprilie ora 00:00 și … Continue reading »

Festivalul Primăverii, concertul II

Festivalul Primăverii, concertul II

În perioada 20-29 Martie, în Sala de concerte Enescu-Bartok a Filarmonicii de Stat, are loc Festivalul Primăverii. Al doilea concert va avea loc Joi, 22 Martie, de la ora 19:00. În program: – F.Mendelssohn-Bartholdy: Hebridele-uvertura – C.Reinecke: Concert pentru flaut și orchestră în re major, op. 283 – P.I.Ceaikovski: Concert pentru vioară și orchestră în … Continue reading »

Dezbatere publică privind impozitele și taxele locale pentru anul 2019

Dezbatere publică privind impozitele și taxele locale pentru anul 2019

  Proiectul supus dezbaterii publice privind taxele și impozitele locale poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea – www.oradea.ro sau la sediul Primăriei Oradea, Piața Unirii, nr. 1. Procedura de dezbatere publică este 30 zile lucrătoare până în data de 26 Aprilie. Termen pentru transmiterea de propuneri, sugestii, recomandări privind proiectul supus dezbaterii publice … Continue reading »

Expoziție de haine

Expoziție de haine

În perioada 21 – 25 Martie, în Arena Antonio Alexe, va avea loc târgul de confecții, textile și încălțăminte, Cavi Expo Fashion. În cadrul acestui eveniment, vor fi comercializate produse la prețuri de producător, în unele cazuri chiar negociabile. Târgul va fi deschis între orele 10:00 – 19:00 (Miercuri-Sâmbătă), respectiv 10:00-16:00 (Duminică), iar intrarea este … Continue reading »

Acțiune de curățare a Crișului Repede

Acțiune de curățare a Crișului Repede

În perioada 20-22 Martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei se va organiza acțiunea comunitară Curățarea Crișului Repede. Voluntarii din cadrul proiectului The Green City Project 2, derulat de către Fundația Life Tineret au inițiat această acțiune pornind de la convingerea că apele sunt un element esențial în ecosistem. Acțiunea durează 3 zile între orele … Continue reading »