Lansare de cărți

Lansare de cărți

Luni, 5 Martie, de la ora 17:00, în Amfiteatrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” va avea loc o triplă lansare de carte cu volumele de sonete: „Surâsul unei Grații”, „Flăcări de smirnă” și „Fărâme de cer”, apărute zilele acestea la Editura Primus. Cărțile vor fi prezentate de profesorul universitar dr. Valentin Chifor, care consemnează pe coperta … Continue reading »

A plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea

A plătit impozitul online şi a câştigat o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea

Joi, 22 Februarie, a avut loc tragerea la sorți în cadrul campaniei ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”. Tragerea la sorți s-a făcut pentru plățile online efectuate de contribuabili în perioada 12-18 Februarie, fiind validate doar plățile de impozit integral pentru anul în curs. Din cei 718 de contribuabili … Continue reading »

Expoziția comună «Constelaţii Româneşti  Tradiţionale» și «Semnele Ceriului» la Muzeul Cetății și Orașului Oradea

Expoziția comună «Constelaţii Româneşti Tradiţionale» și «Semnele Ceriului» la Muzeul Cetății și Orașului Oradea

La Muzeul Cetății și Orașului Oradea s-a deschis expoziția itinerantă comună „CONSTELAŢII ROMÂNEŞTI TRADIȚIONALE” – Complexul Astronomic (planetariul) Baia Mare și „SEMNELE CERIULUI”- Ilie Tudorel , Baia Mare. Expoziția se va putea vizita în perioada 21 Februarie – 31 Martie. Organizatorii expoziției sunt Complexul Astronomic Baia Mare și artistul fotograf Ilie Tudorel din Baia Mare, … Continue reading »

S-a lansat proiectul de stimulare a antreprenoriatului în mediul urban din Regiunea Nord-Vest

S-a lansat proiectul de stimulare a antreprenoriatului în mediul urban din Regiunea Nord-Vest

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a găzduit ieri, 21 Februarie, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, conferința de lansare a proiectului „Program integrat de stimulare a antreprenoriatului în mediul urban din Regiunea Nord-Vest. Proiectul, demarat în data de 16 Ianuarie 2018, de către Romactiv Business Consulting SRL, în parteneriat cu Camera de Comerț … Continue reading »