Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun

Trupa IRIS va concerta la Oradea în cadrul Târgului de Crăciun

Primăria Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune anunță că programul Târgului de Crăciun din acest an se va îmbogăți cu participarea unei noi trupe. Este vorba de trupa Iris, care anul acesta împlinește 40 de ani și cu această ocazie organizează un turneu prin țară, turneu în care au inclus și … Continue reading »

Târg caritabil pentru pisici

Târg caritabil pentru pisici

Prietenii Pisicilor organizează un târg caritabil pentru adăpostul de pisici din Oradea. Evenimentul intitulat We believe in Santa Paws va avea loc la Librăria și Cafeneaua R&R Cetate, în data de 16 Decembrie, de la ora 18:00. Începând cu ora 19:30 doctorul veterinar Lavinia Jurcă se va alătura celor prezenți, răspunzând la toate întrebările legate de pisici. Veți putea … Continue reading »

Intrare gratuită la Casa Darvas – La Roche

Intrare gratuită la Casa Darvas – La Roche

Începând cu data de 18 Decembrie, Casa Darvas-La Roche se va închide publicului spre vizitare, în vederea pregătirilor pentru începerea proiectului de restaurare. Din această cauză, în zilele de 16 – 17 Decembrie, Casa Darvas – La Roche se va putea vizita gratuit în intervalul orar 12:00 – 17:00. Informații suplimentare se pot obține la … Continue reading »

CSM CSU a pierdut

CSM CSU a pierdut

Echipa de baschet CSM CSU Oradea a pierdut împotriva formației BC CSM Timișoara, în etapa 8 a Ligii Naționale de Baschet. Orădenii au început bine meciul, la finalul primului sfert conducând cu scorul de 21-16, însă la pauza mare Timișoara conducea cu 47-42. Diferența a rămas aproape la fel și la sfârșitul sfertului al treilea, … Continue reading »

Cupa Fotoreporterilor Bihoreni

Cupa Fotoreporterilor Bihoreni

La ediția a doua a Cupei Fotoreporterilor Bihoreni s-au trimis 86 de lucrări realizate de 6 fotoreporteri bihoreni, respectiv 3 fotoreporteri din județul Hajdú Bihar (HU). Juriul format din criticul de artă dr. Ramona Novicov și artiști fotografi dr. Teodor Pantea EFIAPs și Ștefan Tóth AFIAP au acceptat pentru expoziție 72 de imagini realizate de … Continue reading »