Concert de muzică klemzer

Concert de muzică klemzer

Miercuri, 26 Octombrie, de la ora 20:00, la Moszkva Caffe, va concerta trupa Oradea Klemzer. Oradea Klezmer este o trupa nou înființată, la ințiativa actorului Andrian Locovei și a artistului Ion Pîntea, care și-au pregătit un repertoriu internațional de muzică tip klezmer, orchestrația fiind semnată de Ary Nagy Sandor. Trupa Oradea Klezmer este compusă din: … Continue reading »

Carmen în variantă rock

Carmen în variantă rock

În data de 20 Octombrie, de la ora 19:00, în Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc spectacolul Carmen Rock Version. Muzica lui Bizet este adaptată și reorchestrată de compozitorul și dirijorul Marius Hristescu și de Concertino Accordion Band, o formație instrumentală de renume la nivel mondial. Opera va fi interpretată de Concertino Accordion … Continue reading »

Expoziţia de fotografii ”Crucea Roșie Româna – 140 de ani de activitate umanitară”

Expoziţia de fotografii ”Crucea Roșie Româna – 140 de ani de activitate umanitară”

Galeria ”Euro Foto Art” va găzdui din data de 27 Septembrie o expoziție de fotografie organizată de Asociația ”Euro Foto Art” în parteneriat cu Societatea Națională de Crucea Roșie din România. Vor fi expuse 100 de fotografii alb-negru și color din fotografii având ca tematica “umanitatea” inspirată din activitățile Societății Naționale de Crucea Roșie din … Continue reading »

Programul FITO de azi, 27 Septembrie

Programul FITO de azi, 27 Septembrie

În perioada 25 Septembrie – 2 Octombrie, în Oradea are loc Festivalul Internațional de Teatru. Programul de azi este: Marți, 27 Septembrie: – 17:00, Sala Arcadia – With a little help from my friends, după Maria Manolescu, regia Alexandru Mâzgăreanu, Teatrul Excelsior, Bucureşti – FTS- concurs – 19:00, Sala Mare a Teatrului Regina Maria (spectacol … Continue reading »

Festival metal la Cluj

Festival metal la Cluj

Sâmbătă, 17 Decembrie, la Cluj, va avea loc festivalul Napocalipsa. Acest eveniment este susținut de Napocalipsa Events, Metcluj și Metallica Family Transylvania. Prima trupa anuntata este Masterpiece (tribut Metallica). Mai multe informații găsiți pe pagina Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/553368908190569/ Andrei Marcu

Concert simfonic

Concert simfonic

Joi, 29 Septembrie, de la ora 19:00, în sala de concerte Enescu-Bartók a Filarmonicii de Stat, va avea loc un concert simfonic. Program: – W.A. Mozart: – Idomeneo – uvertura, K. 366 – Simfonia concertantă pentru vioară, violă și orchestră în Mi bemol major, K. 364 – P.I. Ceaikovski: – Simfonia a IV-a în fa … Continue reading »

Programul FITO de azi, 26 Septembrie

Programul FITO de azi, 26 Septembrie

În perioada 25 Septembrie – 2 Octombrie, în Oradea are loc Festivalul Internațional de Teatru. Programul de azi este: Luni, 26 Septembrie: – 17:00, Sala Arcadia – Prah sau Lozul cel mare, de Spiro Gyorgy, regia Matei Varodi, Teatrul „Alexandru Davila”, Pitești – FTS- concurs – 19:00, Sala Mare a Teatrului Regina Maria (spectacol cu … Continue reading »