Victorie pentru CSM CSU

Victorie pentru CSM CSU

Echipa de baschet CSM CSU Oradea a câștigat Meciul 3 al semifinalei Ligii Naționale împotriva formației BC CSU Sibiu. Orădenii au câștigat primul sfert cu 25-16, iar la pauza mare tabela indica scorul de 39-30 pentru CSM CSU. Diferența a rămas aproape aceeași și la finalul sfertului trei, 53-47, scorul final fiind de 76-64. Astfel, … Continue reading »

Lansare de carte Mihaela Dindelegan, cu spectacol folk

Lansare de carte Mihaela Dindelegan, cu spectacol folk

Miercuri, 30 Mai, de la ora 18:00, Asociația Culturală Pro Lirica Oradea vă invită în Cetatea Oradea, corpul H (Muzeul Pâinii), la evenimentul lansării volumelor de sonete: “Incandescență”, „Muguri de lumină” și „Acasă, printre dușmani”, aparținând poetei Mihaela Dindelegan. Cărțile au văzut lumina tiparului în luna Aprilie, sub egida Editurii Primus, iar lansarea oficială se … Continue reading »

Concert la Sinagoga Sion, susținut de formația Hakeshet Klezmer Band Oradea

Concert la Sinagoga Sion, susținut de formația Hakeshet Klezmer Band Oradea

Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor vă invită Miercuri, 30 Mai, de la ora 19:00, la Sinagoga Neologă Sion, unde va avea loc un concertul susţinut de formația Hakeshet Klezmer Band Oradea. Hakeshet Klezmer Band Oradea este prima formație de muzică klezmer din România. Formația a debutat pe scena Teatrului din Oradea, în Aprilie … Continue reading »

Expoziția artistului  fotograf  Paul Bock din California (SUA)

Expoziția artistului fotograf Paul Bock din California (SUA)

Asociația Internațională ”Euro Foto Art” organizează în parteneriat cu Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural o nouă expoziție de artă de fotografică. De această dată pe simezele sălilor de expoziții ale Colecției de Tehnică și Artă Fotografică ”Ștefan Tóth István” din cadrul secției de Istorie ale Muzeul Orașului Oradea vor fi expuse creațiile reputatului artist … Continue reading »

Expoziția absolvenților cursului fotografic

Expoziția absolvenților cursului fotografic

În data de 2 Mai, la sediul Asociației Euro Foto Art din Cetatea Oradea a avut loc lansarea cursului de tehnică și artă fotografică în limba maghiară. La cursul condus de artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP, fondatorul și președintele Asociației s-au înscris 7 cursanți. Cursul va fi finalizat cu vernisarea unei expoziții de artă fotografică … Continue reading »

Programul Poștei de Rusalii

Programul Poștei de Rusalii

Posta Română anunță că în perioada Rusaliilor Ortodoxe toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise Luni, 28 Mai. Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 25 şi 26 Mai să înregistreze timpi mai mari de circulaţie. Andrei Marcu