Kifizette online az adóját és nyert egy családi belépőt a Nymphaea Aquaparkba

Kifizette online az adóját és nyert egy családi belépőt a Nymphaea Aquaparkba

Tegnap, február 22-én, zajlott a Városháza által elindított nyereményjáték első sorshúzása. A sorsolás során a február 12 és 18 között, online fizetők közül húzták ki a nyertes. Csak azok vehetnek részt a versenyen, akik a teljes adójukat befizették. Az e heti győztes az Aluminei utcán lakó Chiş Elena lett. A nyeremény egy egynapos belépő két … Continue reading »

Nagyböjti zenei elmélkedés

Nagyböjti zenei elmélkedés

Március 4-én, vasárnap, 18 órától, a Posticumban (Teiului utca 26. szám), egy vallásos zenei est lesz. Műsoron gregorián énekek, vallásos népdalok lesznek, valamint G. Cavazzoni, D. Bull, G. Gabrielli, D. Zipoli, G. B. Martini, M. Rossi, G. Frescobaldi, C. Monteverdi, J. Kájoni és P. Eszterházy művei. Előadó: Szeghalmi Emese – ének, orgona.

Moliére: A mizantróp – előadás

Moliére: A mizantróp – előadás

Február 26-án, hétfőn, 19 órától, a Szigligeti Színház bemutatja Moliére: A mizantróp című előadását. A francia királyi kárpitos fia, Jean- Baptiste Poquelin, azaz Molière az európai színházi kultúra máig ható, megkerülhetetlen géniusza 1666-ban, negyvennégy évesen írta kivételes remekművét, a Mizantrópot. Az embergyűlölő. Mit jelent ez, lehet-e vegytisztán és általában gyűlölni az embert? Vajon az emberre … Continue reading »