A Labdarúgó Világbajnokság eredményei, június 16. – VIDEÓ

A Labdarúgó Világbajnokság eredményei, június 16. – VIDEÓ

Tegnap, június 16-án, négy mérkőzés zajlott az idei Labdarúgó Világbajnokság keretén belül. A C csoportban Franciaország és Ausztrália találkozott. A végeredmény 2-1 lett. A gólokat Antoine Griezman (58. perc, büntető) és Paul Pogba (81. perc), valamint Michael Jedinak (62. perc, büntető) szerezték. Szintén a C csoportban találkozott Peru és Dánia. A végeredmény 0-1 lett. A … Continue reading »

A Labdarúgó Világbajnokság eredményei, június 15. – VIDEÓ

A Labdarúgó Világbajnokság eredményei, június 15. – VIDEÓ

Tegnap, június 15-én, három mérkőzés zajlott az idei Labdarúgó Világbajnokság keretén belül. Az A csoportban Egyiptom és Uruguay játszott. A végeredmény 0-1 lett, a gólt ose Maria Gimenez szerezte a 89. percben. A csoport: 1. Oroszország – 3 pont 2. Uruguay – 3 pont 3. Egyiptom – 0 pont 4. Arabia Szaudi-Arábia – 0 pont … Continue reading »

Több hely a gyalogosok számára – FOTÓK

Több hely a gyalogosok számára – FOTÓK

A június 14-i gyűlésén a Helyi Tanács megszavazta a Nagyvárad központjában épülő gyalogos utak terveit. A tervek értéke összesen 75.440.665,37 lej (plusz ÁFA) és a következőket foglalják magukba: – A Bémer tér felújítása; – A Sebes Körös bal oldalának felújítása, gyalogos és kerékpáros utak építése; – Az Aurel Lazăr utca sétánnyá való átalakítása; – A … Continue reading »

Egy újabb művészeti kiállítás

Egy újabb művészeti kiállítás

Ma, június 15-én, 18 órától, a Nagyváradi Vár C épületében egy képzőművészeti kiállítás nyílik, Post-Politika néven. Közreműködnek: Angyal Olivia, Vioara Bara, Cristina Costolaș, Dobos Erzsébet, Cosmin Durgheru, Tudor Frâncu, Diana Gavrilaș, Dorel Găină, Florina Iepure, Matza Teréz, Andrea Anamaria Mezea, Murányi Éva, Murányi Mihály, Ioan Augustin Pop, Szabó Tímea, Mihaela Tătulescu, Radu Târnovean și Luciana … Continue reading »

Lovagi torna a Várban

Lovagi torna a Várban

Nagyváradon soha nem látott lovas attrakciókkal várja az idén június 18–24. között zajló Szent László Napok az érdeklődő közönséget. A városba érkeznek a kulturális fesztivált csúcsra járató hétvégén a győri Ördöglovasok. Lesz lovagi torna és lovas kaszkadőr-show. A lovagi torna keretében látható lesz Roland-bábú, csatacsillag, lesz dárdahajítás, fejvágás, karikafűzés és kopjatörés is, a kaszkadőr-showban pedig … Continue reading »

Ruhabörze

Ruhabörze

Július elsején, 17 és 22 óra között, a tudor Vladimirescu utca szám alatti Gekko Pub-ban egy ruhabörze kerül megrendezésre. A belépés ingyenes. Bővebb információkat az esemény Facebook oldalán találnak: https://www.facebook.com/events/1774155019273892/

A Labdarúgó Világbajnokság eredményei, június 14.

A Labdarúgó Világbajnokság eredményei, június 14.

Tegnap, június 14-én játszották az idei Labdarúgó Világbajnokság első mérkőzését, Oroszország és Saudi-Arábia között. A mérkőzés végeredmény 5-0 lett az oroszok javára. A gólokat Iuri Gazinski (12. perc), Denis Cerîşev (43. és 90+1. perc), Artem Dziuba (71. perc) és Aleksandr Golovin (90+4. perc) szerezték. Így az A csoportban Oroszországnak 3, Szaudi-Arábiának pedig 0 pontja van. … Continue reading »

Aviva torna Nagyváradon

Aviva torna Nagyváradon

Június 16-tól egy újjabb Aviva torna alaptanfolyam indul Nagyváradon. Az órákat a Partiumi Keresztény Egyetem egyik termében fogják tartani. A tanfolyam (4 óra) díjja 150Ron. Egyetemisták, diákok 50%-os kedvezményben részesülnek (26 éves korig) Az alaptanfolyam helyeinek száma korlátozott, előzetes feliratkozás szükséges. Jelentkezési határidő: június 15. Részleteket az avivagymlaura@gmail.com címen, illetve a 0774-643-659-es telefonszámon, vagy az … Continue reading »