Expoziția Fotoklubului ”Bakony” din Veszprém

Asociația Internațională ”Euro Foto Art” a pregătit o nouă expoziție de artă fotografică. Pe simezele galeriei Euro Foto Art vor fi instalate 95 fotografii monochrom și color din Ungaria.

Expoziția artiștilor fotografi din țara vecină se compune din două părți. Prima parte au fost alcătuită din 51 de fotografii realizate de membrii Fotoclubului ”Bakony” din Veszprém. A doua jumătate a fost alcuită din fotografiile acceptate și premiate la ediția a XX-a a Salonului Național de artă fotografică ”Pannonia”.

Vernisajul expoziției va avea loc Vineri 7 Septembrie, de la ora 18:00. Publicul prezent la eveniment va fi salutat de către artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP, președintele Asociației Internaționale ”Euro Foto Art”.

Lucrările expuse vor fi prezentate de către criticul de artă dr. Ramona Novicov și Szűcs László directorul revistei de cultură ”Várad”. Momentele muzicale vor fi susținute de către artiștii Carmen Vasile (soprana) și Thurzó Sándor József (violă).

Expoziția va rămâne la dispoziția publicului în zilele de lucru între orele 08:00 – 19:00 până la data de 15 Octombrie, iar accesul este gratuit.

Andrei Marcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *