Bihar megyei fotóriporterek tárlata Debrecenben

Az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület minden év elején egy versenyt szervez a fotóriporterek számára, akik bemutathatják az előző évben készült fotóikat.

A tavalyi sikeres tárlat után, amely 2017 január 6-án volt az Euro Foto Art Galériában, idén hajdú-bihari fotóriporterek is részt vettek az eseményen.

A második tárlatra hat bihari, valamint három hajdú-bihari fotóriporter 86 fényképet küldött be.

A zsűri tagjai, dr. Ramona Novicov művészetkritikus és dr. Teodor Pantea EFIAPs, valamint Tóth István AFIAP 72 képet fogadtak el a kiállításra, a következő fotóriporterektől : Ciprian Iovan (Crișana- RO), Kocsis Csaba (Berettyóújfalu), Kovács Péter (Püspökladány, Hajdu Bihari Napló), Oláh Tibor Oláh (Debrecen M.T.I), Ovi D. Pop EFIAP (Zi de Zi – RO), Ovidiu Sălăgean (RO), Szilágyi Lóránd (Bihoreanul – RO), Szombati Tamás Ottó (Reggeli Újság – RO) és Remus Toderici (Crișana- RO).

A pontszámok alapján az első a Crișana újság fotóriportere, Ciprian Iovan lett, aki 270 pontot ért el. Tőle egy ponttal lemaradva, 269 ponttal a második szintén a Crișana újság riportere, Remus Toderici lett.

A harmadik helyen az MTI riportere, Oláh Tibor végzett, egy ponttal lemaradva, a negyedik a Zi de Zi hetilap riportere, Ovi D. Pop lett.

Az 5. helyezést Szilágyi Lóránd (Bihoreanul hetilap) érte el. Hatodik a Hajdú Bihari Napló riportere, Kovács Péter lett.

A Bihar megyei fotóriporterek tárlatát a Debreceni Kölcsey központban augusztus végéig lehet megtekinteni.

Marcu András

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük